2007. december 30., vasárnap

Mi is ez a "CsillagMagvak"?

Az elmúlt néhány hónapban megismertem pár zenekart, akiket jónak tartok. A lehetőségeimhez mérten megpróbálok segíteni nekik abban, hogy ismertté váljanak: írok róluk, megmutatom a zenéjüket újságíróknak, médiásoknak, koncertszervezőknek, lemezkiadóknak, menő zenekaroknak - akinek csak lehet, akinek csak érdemes.
Aztán itt vannak azok a kezdő, ma még amatőrnek számító írók, fordítók és képzőművészek is, akik több figyelmet érdemelnek annál, amit jelen pillanatban megkapnak. Az ő munkáikra is megpróbálom felhívni az "illetékesek" figyelmét.
De addig is, míg a mások által írt cikkek (készített riportok) megjelennek, elindítom ezt a "CsillagMagvak" című blogot. Eredetileg a "StarSeeds" címet akartam használni (angolul ez a kifejezés valahogy jobban mutat), de az már foglalt.
Tehát, mire is lehet számítani itt, a közeljövőben (néhány napon belül)?
a.) Bemutatom a Next Day nevű zenekart.
b.) Bemutatom a Magor nevű zenekart.
c.) Bemutatom Filip Gyuri új formációját, a Soundtrack nevű zenekart, és azt a projektet, ami ehhez kapcsolódik.
d.) Bemutatom Kowalsky festményeit - ő zenésznek, előadóművésznek már vérprofi, írónak simán profi, és a festményei is nagyon jók, de ezeket még kevesen ismerik.
e.) Bemutatom Szabó Dávid írásait. Majd döbbentek jó nagyokat, ha olvassátok.
És még sok minden.
Fontos!!!!
Mivel a kommentek ennél a blogformánál nem mindig jönnek át, arra kérlek benneteket, hogy az esetleges hozzászólásotokat a csillagmagvak@gmail.com címre küldjétek el. {Vigyázat, lehet, hogy a hozzászólást közzéteszem! :) }
Erre a címre küldhetitek el saját írásaitokat/képeiteket/zenéteket is.
Ha nincs semmi saját dolgotok, de megtetszik nektek valakinek az írása/zenéje/képe (csak amatőrökről és kezdőkről lehet szó!), ugyanerre a címre küldhetitek el az információkat.